Adatvédelem

Adatvédelmi nyilatkozat:

A fenti kutatási adatkezelĂ©si terv elolvasása után hozzájárulok ahhoz, hogy az általam önkĂ©ntesen megadott adatok, Ă©s az Ă­gy rendelkezĂ©sre állĂł nĂ©v- Ă©s lakcĂ­madatok a kapcsolatfelvĂ©telen kĂ­vĂĽl – ezen Ă­rásbeli hozzájárulásom alapján – egyĂ©b cĂ©lra (pl. adattovábbĂ­tásra) is felhasználhatĂł.

Tudomásul veszem, hogy az általam megadott szemĂ©lyes adatok a nĂ©v- Ă©s lakcĂ­madatok a közvĂ©lemĂ©ny-kutatás egyĂ©b adataitĂłl – az adatszolgáltatást követõen – haladĂ©ktalanul leválasztásra kerĂĽlnek, Ă©s azok elkĂĽlönĂ­tetten kerĂĽlnek tárolásra. A fentiek Ă©rtelmĂ©ben biztosĂ­tottnak látom, hogy a közvĂ©lemĂ©ny-kutatás során Ă©rintett szemĂ©ly nem azonosĂ­thatĂł.

A nevem és lakcímem adatai ismételt, illetve folyamatos kapcsolatfelvételre felhasználhatók, mert ehhez írásbeli hozzájárulásomat adom.

A piackutatásban rĂ©sztvevõ – adatszolgáltatásra jogosult – szemĂ©lykĂ©nt az általam megadott gyĂłgyszertár elĂ©rhetõsĂ©gĂ©nek (nĂ©v, cĂ­m, telefonszám, e-mail) adatai Ă©s az általam nyĂşjtott piackutatási adatok (az adatszolgáltatĂł által megadott gyĂłgyszer-nagykereskedelmi cĂ©gek neve Ă©s termĂ©k megrendelĂ©seim aránya) egyĂĽttesen is feldolgozhatĂłak Ă©s tárolhatĂłak, mert ehhez Ă­rásban kĂĽlön Ă©s kifejezetten hozzájárulok.

Tudomásul veszem, hogy a hatályos jogszabály értelmében az önkéntesen megadott név- és lakcímadatok tárolását az adatkezelõ haladéktalanul megszünteti írásbeli kérelmem alapján, illetve ennek hiányában a közvélemény-kutatási tevékenység megszüntetésével egyidejûleg, illetõleg a folyamatos kapcsolattartás befejezésekor.

Tudomásul veszem, hogy az adatkezelõ tilalmi listát vezet – az ismĂ©telt megkeresĂ©s kizárása Ă©rdekĂ©ben – azoknak az Ă©rintetteknek a nĂ©v- Ă©s lakcĂ­madatairĂłl, akik megtagadták az egyĂĽttmĂ»ködĂ©st, illetõleg kĂ©rtĂ©k adataik kezelĂ©sĂ©nek az adott cĂ©lbĂłl törtĂ©nõ megszĂĽntetĂ©sĂ©t. A tilalmi lista Ă©rtelemszerĂ»en nem nyilvános Ă©s megfelelõ ĂłvintĂ©zkedĂ©sek mellett kerĂĽl tárolásra. TörlĂ©sre kerĂĽlnek azon szemĂ©lyek adatai is, akik az adatletiltás jogával Ă©ltek, illetõleg nem járultak hozzá az adatok összekapcsolásához.

Médiareklám   |   Gyógyszerrendelés   |   Fitness   |   Family   |   Humet NyRT.   |   Klub   |   New Design   |     HIPS KFT.